21 Σεπτεμβρίου 2007

Πρώτη νίκη του Γιώργου Α. Παπανδρέου


Με λύπη διαπιστώσαμε ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προσπάθησε να υποδείξει χωρίς στοιχεία και σοβαρές ενδείξεις, την ηγεσία του Κινήματος, και όσους έχουν συσπειρωθεί γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, ως υποκινητές της επίθεσης από τον γνωστό γραφικό Δημήτρη Ρέλλο.

Γνωρίζουμε πόσο βιάζονται ο κ. Βενιζέλος και και η διαπλοκή, προκειμένου να κάνουν απόβαση στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

Οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου είναι που υπονομεύουν την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, στο πολιτικό συμβούλιο, ο Γιώργος Παπανδρέου, πέτυχε την πρώτη νίκη.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι χαρακτηρίζεις ως νίκη;
Ελπίζω να μην κοιμάται ο Γιώργος και την ημέρα του συμβουλίου να είναι λάβρος και να επιτεθεί. Τότε είναι η σωστή στιγμή να δείξει ποιός είναι. Τότε πρεπει να πάρει την εκδίκησή του. Τότε να απαντήσει στο Λομβέρδο που με θράσσος είπε ότι τον προωθεί η ΝΔ (Έλεος τον γιο του Ανδρέα), τότε να κάνει τον Πρετεντέρη και την Τρέμη να κεκεδίζουν, όχι μόνο επειδή είναι το φυσικό τους αλλά και επειδή δε θα έχουν τι να πουν.
Τότε να δείξει στους γλείφτες που τον εγκατέλειψαν τις δύσκολες στιγμές τι θα πει Παπανδρέου.

Manolis είπε...

O Γιώργος πρέπει να συνεχίσει να δείχνει τον πραγματικό του ευατό.Ευγενικός,καινοτόμος, προοδευτικός και χαλαρός.
Πρέπει να αποδείξει στους τυχοδιώκτες πολιτικούς,ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός.

Πρέπει όμως να μας πείσει, ότι μπορεί να "καθαρίσει" το κόμμα από τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

ti tha ginei? kathe kamenos tha anigei ena blog na leei ton pono tou gia ton gap? pou hsastan prin ths ekloges?epanastates tou kanape

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:48 πμ

Επειδη μας εχεις σπασει τα αρχιδια
σε ολα τα blog με αυτο το "ΛοΜβέρδος" μαθε επιτελους
οτι τον λενε Ανδρεα Λοβερδο!

Ηλιθιε!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς και ο εκλεκτός σας, ο Βενιζέλος που τώρα δημιουργείτε blog υποστήριξης, που ήσασταν πριν τις εκλογές;
Που ήταν ο Βενιζέλος; Έπινε καφεδάκι με Μπόμπολα και Λαμπράκη;
Τώρα θυμήθηκε ότι υπάρχει το ΠΑΣΟΚ;

«Φασίστας Μπουουου» είπε...

Σίγουρα ο Γιώργος πρέπει να καθαρίσει το κόμμα σας από τα σκουπίδια που έχουν επανακάμψει τελευταία κάτω από τα γραφεία του Βενιζέλου...αλλά είναι γεγονός ότι δεν μπορεί να κερδίσει όσο και αν εμείς τον θέλουμε σαν αντίπαλο...οι μόνες εκλογές που έχει κερδίσει ως τώρα είναι οι εσωκομματικές του 2004 που έτρεχε μόνος του.
Πάντως εμένα ο Βενιζέλος μου έκανε αλγινή εντύπωση την Κυριακή όταν έσπευσε έξω από το Ζάππειο να κάνει δηλώσεις...μου θύμισε τον Έβερτ το 1993 που με το που έκλεισαν οι κάλπες βγήκε να ανακοινώσει ότι η ΝΔ έχασε και ο κόσμος δεν πρέπει να απογητευτεί γιατί θα μας πήγαινε αυτός μπροστά...και είδαμε που μας πήγε...
Δεξιοί Φασίστες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
http://www.aristeropasok.blogspot.com/
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

GNOMON είπε...

http://pasok-gnomon.blogspot.com

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ

Η εκλογή νέου Προέδρου καλό είναι να ολοκληρωθεί μέσα από μία απόλυτα μυστική και αδιάβλητη διαδικασία.
Ως εκ τούτου προτείνω η ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί με χρήση ψηφοδελτίων εντός σφραγισμένων ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΩΝ φακέλων.
Και για να διασφαλιστεί η απόλυτη μυστικότητα και το αδιάβλητο της επιλογής του κάθε ψηφοφόρου (σύμφωνα με παλαιότερη "επιστημονική" γνωμάτευση του κου Βενιζέλου) οι φάκελοι να είναι διαφορετικής απόχρωσης για κάθε υποψήφιο : π.χ. για τον κο Βενιζέλο ελαφρώς μπέζ, για τον κο Παπανδρέου ελαφρώς πράσινο και αντίστοιχα για τους λοιπούς πιθανούς υποψηφίους.
Αυτά για να μήν ξεχνάμε οι παλαιότεροι και για να μαθαίνουν οι νεότεροι πόσο τιμά και σέβεται ο κος Βενιζέλος τόσο τον εαυτόν του, όσο και την επιστήμη του, το Σύνταγμα, τους θεσμούς και την νοημοσύνη μας.
Το Κίνημα έχει την δύναμη να ανακάμψει από τις δυσκολίες αλλά πρέπει να το κάνει μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και κραυγές τόσο για το καλό του όσο και πρώτιστα για το καλό της πατρίδας.
Η εξουσία δέν είναι αυτοσκοπός. Οι εκάστοτε κυβερνώντες πρέπει να υπηρετούν με όλα τους τα μέσα και τις δυνάμεις την Ελλάδα και τους Πολίτες, ούτε το κόμμα ούτε τους εαυτούς τους ούτε τους κάθε είδους "αφιλοκερδείς" χορηγούς.
Και εμείς με την σειρά μας πρέπει να είμαστε σκεπτόμενοι - ενεργοί πολίτες, να κρίνουμε και να συγκρίνουμε, να διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές και να ακούμε πίσω από τα λόγια, να θυμόμαστε και τέλος να αποφασίζουμε απαλλαγμένοι από παρωπίδες, δογματισμούς και ταμπέλες που άλλοι χαίρονται να έχουμε και προσπαθούν να μας επιβάλουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΑΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ..?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΛΑΜΑ..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ...