21 Σεπτεμβρίου 2007

Η ΝΔ συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα - Αποδέχεται την πολιτική ευθύνη για την καταστροφή


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.
  • Η πΓΔΜ αναγνωρίστηκε με τη συνταγματική της ονομασία και από τον Καναδά.
  • Το βιβλίο της ιστορίας δεν τυπώθηκε ποτέ, διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι διορθώσεις προσέκρουσαν στις αντιρρήσεις της ομάδας Ρεπούση, πριν από τις εκλογές. Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό προεκλογικά, ισχυριζόμενη ότι οι διορθώσεις του βιβλίου ιστορίας είχαν ολοκληρωθεί και ότι η καθυστέρηση οφειλόταν ... στο τυπογραφείο. Αποκαλύφθηκε ότι απέκρυψε την αλήθεια λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραδέχεται τις ανεπάρκειες και την πολτική της ευθύνη για τα σκάνδαλα των ομολόγων, για τον κομματικό έλεγχο της δικαιοσύνης και για τις μεγάλες καταστροφές:
Ζητήθηκαν οι παραιτήσεις και υπήρξε η αποπομπή των:
  • Ζορμπά
  • Φούρλα
  • Κουρή
  • Τσουπίδη

Φτάνει πια! Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στον κυρίαρχο λαό.


Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται αυτό που ολόκληρος ο ελληνικός λαός σήμερα έχει εμπεδώσει πλέον στη συνείδηση του. Τα μεγάλα συμφέροντα προσπαθούν με λύσσα να επιβάλλουν τους ημέτερους τους στην ηγεσια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις μεγάλες συμφωνίες που θέλουν να πετύχουν, σύμφωνα με τα κέρδη τους.
Επιχείρησαν να το κάνουν παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και απέτυχαν οικτρά, όταν τον καλούσαν να παραιτηθεί, όταν ζητούσαν "να πέσει ο φαύλος".
Σήμερα επιβεβαίωσαν την ύπαρξη ενός οργανωμένου σχεδίου - προσχέδιου, όταν επιχείρησαν πραξικόπημα με διαδικασία ανάδειξης express του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του κινήματος, ήδη απο το βράδυ της Κυριακής 16 του Σεπτέμβρη. Δεν πέρασε.
Τώρα αναδιπλώνονται και ενδέχεται να παρουσιάσουν εναλλακτική πρόταση, πιθανότατα αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου. Γνωρίζουμε τη σχέση που έχουν οι επίδοξοι ηγετίσκοι του κινήματος με κάποια οργανωμένα συμφέροντα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης. Θα αποκαλύψουμε τα πάντα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κίνημα λαϊκής βάσης. Ένα κίνημα που παλεύει για τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό.
Εμείς έχουμε χρέος να δείξουμε στον ελληνικό λαό ποιοι κινούν τα νήματα προς την κατεύθυνση της πλήρους εξάρτησης της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης απο τα συμφέροντα, υπονομεύοντας το μέλλον του ίδιου του λαού μας.
Γνωρίζουμε καλά, επίσης, τις μαριονέτες της δημοσιογραφίας, που αρθρογραφούν σε δήθεν δημοκρατικές εφημερίδες και εμφανίζονται καθημερινα σε τηλεοπτικά παράθυρα. Αυτές τις θλίβερές φιγούρες που υπονόμευσαν την νικηφόρα προοπτική του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και σήμερα δεν διστάζουν να εκφραστούν για το ζήτημα της ηγεσίας του Κινήματος και των πολιτικών του κατευθύνσεων, ζητώντας" εδώ και τώρα τον Βενιζέλο". Είναι οι ίδιοι που επιχείρησαν να αποτρέψουν την τεράστια κινητοποίηση του φοιτητικού κινήματος τους προηγούμενους μήνες, εξαπολύοντας την πιο αισχρή προπαγάνδα. Είναι εκείνοι οι οποίοι σπιλώνουν ολόκληρους πολιτικούς χώρους και ιδεολογίες. Θα μας βρούν μπροστά τους. Παντού. Εκτός από τους "κουμπάρους" υπάρχουν και οι "πεθεροί" κάποιων πολιτικών και κάποιων δημοσιογράφων. Ξέρουν αυτοί. Θα λάβουν τα μηνύματα, από τον κυρίαρχο λαό.
Δεν θα αφήσουμε να γίνει το ΠΑΣΟΚ αποικία μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων. Δεν θα αφήσουμε, εμείς και το ΠΑΣΟΚ της "Νέας Αλλαγής", τη χώρα στα χέρια τους, ανοχύρωτη απέναντι στον εσωτερικό εχθρό, στο μεγάλο Κεφάλαιο και τους επίδοξους πάτρωνες της πολιτικής ζωής.
Την Ελλάδα διοικούν δέκα οικογένειες. Αυτές οι οικογένειες θέλουν σήμερα στην εξουσία μια ανίκανη και επικίνδυνη Δεξιά που έχει καταστήσει το ελληνικό κράτος διάτρητο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Αύριο θέλουν ένα ΠΑΣΟΚ ελεγχόμενο.
Θα τους δείξουμε έναν προς έναν. Ποιοι είναι, τι θέλουν, ποιο είναι το παρελθόν τους, τι εξυπηρετούν.
Φτάνει πια!!!

Οι "μελλοντικοί ηγέτες" πρέπει να διδάσκονται από την ιστορία






"Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, συγχωρώ τους επαγγελματίες που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε μία αθλιότητα, υπονομεύουν την παράταξη. Έχουν ευθύνες αυτοί που καθοδηγούν και υποθάλπουν αυτή την αντιαισθητική κατάσταση".
Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος


Κύριε Βενιζέλο

Η συγχώρεση δεν ταυτίζεται με τις ονειρώξεις περί ανάληψης της ηγεσίας του κινήματος.
Οι επαγγελματίες, δεν γίνονται καθοδηγούμενα όργανα.
Οι επαγγελματίες διοχετεύουν τις αποφάσεις τους, μέσω δούρειων ίππων, από τα κέντρα της οικονομικής ελίτ στο εσωτερικό του κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ δεν ιδρύθηκε για να κάνει τα ρουσφέτια της διαπλοκής.
Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το Λαό και την πατρίδα.
Όσο άθλια είναι μια επίθεση με καφέ από έναν γραφικό, άλλο τόσο άθλια είναι η ενοχοποίηση ενός ολόκληρου κινήματος χωρίς στοιχεία.
Αντιαισθητική κατάσταση είναι η παρουσία ενός απλού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο το βράδυ της ήττας του Κινήματος και μάλιστα με τρόπο που πρώτοι δίδαξαν τη δεκαετία του 1960 οι αληθινοί απόγονοι του Βενιζέλου και νυν επίτιμοι της Νέας Δημοκρατίας.



Πρώτη νίκη του Γιώργου Α. Παπανδρέου


Με λύπη διαπιστώσαμε ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προσπάθησε να υποδείξει χωρίς στοιχεία και σοβαρές ενδείξεις, την ηγεσία του Κινήματος, και όσους έχουν συσπειρωθεί γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, ως υποκινητές της επίθεσης από τον γνωστό γραφικό Δημήτρη Ρέλλο.

Γνωρίζουμε πόσο βιάζονται ο κ. Βενιζέλος και και η διαπλοκή, προκειμένου να κάνουν απόβαση στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

Οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου είναι που υπονομεύουν την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, στο πολιτικό συμβούλιο, ο Γιώργος Παπανδρέου, πέτυχε την πρώτη νίκη.