1 Οκτωβρίου 2007

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ στην ιστοσελίδα του Γιώργου Α.Παπανδρέου




Ευχαριστούμε την προσωπική ιστοσελίδα του Γιώργου Α. Παπανδρέου(www.papandreou.gr) για την φιλοξενία του ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ως σχετικού συνδέσμου στο άρθρο Συνειδητοποιημένοι στο τι ακριβώς συμβολίζει για μας!’

Ο Σημίτης η αιτία των δεινών για το Κίνημα

Με τις πλάτες του Σημίτη, επιθυμεί να εκλεγεί ο Βενιζέλος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η ανακοίνωση της "πλατφόρμας" Βενιζέλου, με τους "ύμνους" υπέρ Σημίτη, η αντίδραση Σημίτη έπειτα από την "παράλειψη" της αναφοράς στο όνομά του από τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή, η στάση του πρώην πρωθυπουργού στην πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι ενδεικτικές της ζημιάς που προκαλεί ο τέως πρωθυπουργός στο Κίνημα.

Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην ηγεσία του θα πραγματοποιήσει στροφή στην οκταετία Σημίτη, που ο ελληνικός λαός καταδίκασε το 2004 και εξαιτίας της το ΠΑΣΟΚ κατέστη διάτρητο από τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαπλοκή.


Ο Γιώργος Παπανδρέου, σωστά, επέλεξε να συγκρουστεί με τον Κώστα Σημίτη, τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, από σοσιαλιστικό κίνημα, σε δεξιόστροφο διαχειριστικό κόμμα.


Πιστεύουμε ότι σε περίπτωση επικράτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, η μοναδική σωτηρία για τον ευρύτερο σοσιαλιστικό χώρο στην Ελλάδα, είναι η δημιουργία ενός μεγάλου σοσιαλιστικού κινήματος στην ηγεσία του οποίου θα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του Βενιζέλου, για να πασχίζει να εισέλθει στην Βουλή. Θα καταλήξει σαν την Ένωση Κέντρου στην μεταπολίτευση. Όσον αφορά στον Σημίτη, είναι προφανές ότι εξελίσσεται σε διαχρονικό εφιάλτη για το ΠΑΣΟΚ.