26 Σεπτεμβρίου 2007

"Γιώργο προχώρα, άλλαξε τα όλα"

Μετά το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το μήνυμα που έστειλαν το κορυφαία στελέχη είναι ότι το Κίνημα βαδίζει με πόλιτικές διαδικασίες και ενωμένο στην εκλογή προέδρου.
Παρ' όλα αυτά κάποιοι συνέχισαν να αμφισβητούν τον θεσμικό ρόλο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, υπονομεύοντας την ενότητα του κινήματος καθημερινά με δηλώσεις σε ΜΜΕ, την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ξεκινήσει ήδη να υλοποιεί, ανενόχλητη, την κρυφή της αντζέντα, η οποία περιέχει πλήθος αντιλαϊκών μέτρων. Ήδη η κυβέρνηση ετοιμάζει μέχρι το τέλος του χρόνου και πρόσθετη αύξηση του ΦΠΑ.


Η πρόταση του Γ.Παπανδρέου για ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, στόχευε ξεκάθαρα στην αποκάλυψη των πραγματικών υπονομευτών της ενότητας και των συνυπεύθυνων για την δραματική μείωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι η πρόταση του Γ. Παπανδρέου που υπονομεύει την ενότητα στο ΠΑΣΟΚ. Την ενότητα υπονομεύουν εκείνοι που δεν λειτούργησαν με γνώμονα το καλό του κινήματος και την υποχρέωση τους απέναντι στον λαό και στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη, πριν και μετά τις εκλογές.


Ο Γ. Παπανδρέου έθεσε σήμερα, με την ομιλια του, ζητήματα που έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει από το 2004, με αιχμηρό τρόπο, όσο και αν ενοχλεί αυτή η στάση ... κάποιους στο Κίνημα.


Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πρόσωπο του Παπανδρέου είναι επιβεβλημένη μέχρι τις 11 του Νοέμβρη, από τα στελέχη, τους βουλευτές και κυρίως τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, η οποία το 2004 έδωσε ισχυρή εντολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με το σύνθημα "Γιώργο προχώρα, άλλαξε τα όλα". Χαιρετίζουμε τη σημερινή, αυθεντικά "Παπανδρεϊκή" εμφάνιση και ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1)ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΗΤΑΣ
2) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ
3) ΦΑΝΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
4) ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ
5) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Kala ekane o Papandreou kai zitise psifo alla itan kata tou katastatikou. Episis ean ypirhe psifoforia eite tha itan eksanagkanismeni sto prosopo tou Giorgou oste na min fanei stin antipoliteysi oti to pasok einai hilia kommatia eite apla tha ginotan to pasok 2 kommata.

Telika vrethike lysi alla i protasi paraitan ripsokindyni. Oraia milise alla kai pali den epeise. Kalytera me allon arhigo eite venizelos eite opoiosdipote pou na mporei na steilei sto spiti tous atoma pou den tha prepe na eiani meli tou kinimatos

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ BLOGS ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ

ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΣΤΕ

ΠΟΛΙΤΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ

ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη έρευνα για το ΠΑΣΟΚ και την εκλογή ή επανεκλογή προέδρου εδώ

αποκλειστικές πληροφορίες από δημοσιογραφικά γραφεία, πολιτευτές και στελέχη κομμάτων!!!

ποιός ψηφίζει ποιόν; ποιός είναι ο καλός, ποιός ο κακός και ποιός ο άσχημος;

προδοσίες, ίντριγκες και πάθος στο ΠΑΣΟΚ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Diakrinw mia kathisterisi...
Elpizw na mi to gyrisete

theodore είπε...

Στις 11/11 ψηφίζουμε για ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό,πρωτοπόρο,μαχητικό.

www.karsilamas.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσυ Theodore άδικα φωνάζεις...
Είναι τέτοιας διανοητικής εμβέλειας οι πασοκοι που θα ξαναψηφίσουν Γιωργάκη!

Κάτσε και θα δεις. Δεν υπάρχει χώρος στο πασοκ για σοβαρούς πολιτικούς.