26 Σεπτεμβρίου 2007

Μετά τον Ρέλλο, χτύπησε ο (γραφικός πια) ... Μητσοτάκης


Ο γνωστός για την πολιτική του διαδρομή Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, "χτύπησε" και πάλι, εξαπολύωντας βρώμικη επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου. Ο Μητσοτάκης αναφερόμενος στο αίτημα του κ. Παπανδρέου για ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την κίνηση αυτή "τρελλή και καραγκιοζιλίκια", συμπληρώνοντας ότι "το παιδί δεν κάνει για αρχηγός".

Ο κ. Μητσοτάκης, γνωστός ως "εφιάλτης" και "αποστάτης" και ως "πρωθυπουργός - παρένθεση", καλό θα ήταν πριν ασκήσει κριτική στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μας πει τη γνώμη του για την καταστροφική εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Η ευθύνη για τις απανωτές ήττες της ελληνικής διπλωματίας βαραίνει αποκλειστικά την κορούλα του την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Αφού δεν κάνει για Υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα. Γιατί δεν διδάσκεται από την επιτυχημένη θητεία του κ Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών;

Επίσης γνωρίζουμε το άγχος του κ Μητσοτάκη για την ανάληψη της αρχηγίας σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από Βενιζέλο - Μπακογιάννη αντίστοιχα. Αυτό είναι το σχέδιο της διαπλοκής και των συμφερόντων. Φυσικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτό το "πανηγύρι".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ

Αμυντικό χαφ είπε...

πάντως οφείλετε να παραδεχθείτε πως ο Μητσοτάκης (κάθε φορά που γράφω το όνομα μπλοκάρει το keyboard) είναι μεγάλος γάτος!! από τη μία κοροϊδεύει το Γιωργάκη εξαγριώνοντας τους πασόκους και τους συσπειρώνει υπέρ του ΓΑΠ, από την άλλη εμφανιζεται να στηρίζει το Βενιζέλο, τον οποίο Μπένυ θέλουν οι νταβατζίδες των ΜΜΕ.

Κατ'αυτόν το τρόπο βελτιώνει τις σχέσεις τους με τους μπομπολο-λαμπράκηδες σε περίπτωση που χρειαστεί τη στήριξή τους στο μέλλον (βλέπε ντόρα-αρχηγός)... μεγάλη πουτάνα ο αποστάτης!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασίστας3

Δε τα λέει καλά ο πρόεδρος ρε εσυ:(
Εμείς Θέλουμε George! Δε θα έπρεπε να χτυπάει το Πεντί...Ασε που στεναχωρίεται και η Μαργκαρετ...Ακόμα ζει να δει τον γκιό της πρωτυπουργκός του Ελλάντα!